Valborgsmässoafton

Idag var det Valborgsmässoafton. Vi hade övning med kören och efter det var vi med våra kära kompisar från Göteborg som kommit upp över helgen. Vi var i Kungsträdgården och tittade på de vackra körsbärblommorna, men gör ett inlägg om det imorgon.
På kvällen gick vi och tittade på majbrasan och sjöng Vintern rasar. Åt sen god middag och nu ska jag gå och läsa innan jag ska sova.


William och Kate

Vi tittade på de brittiska kungabröllopet live i skolan, när Prins Willam och Kate gifte sig. Det var så fint och jag blev lite tårögd. Det var väldigt vacker och Kates klädning var helt otroligt vacker och så var även Kate.
De såg väldigt lyckliga ut, dock lite stela och de hölls för lite hand.
Vi såg från när kungafamiljen anlände till när de anlände till Buckingham Palace.
Fint var det och det var roligt med träden som stod placerade lite överallt i kyrka. De fanns också många roliga hattar i alla möjliga färger och former att titta på.
Jag fick hjärtat i halsgropen när ringen nästan inte passade, men det gick bra sen.
Det var i alla fall ett jättefint bröllop.
Halleluja

Kristus är uppstånden, HALLELUJA!


Spola fram till 1:33 och sen sen se och njut. Helt underbart.

Hej alla Glada, det är vår!

Hej alla glada! Som jag sa förut åkte Mimmi och jag till skärholmen i Tisdags och kom hem med tre par skor var. Om ni är snälla lägger jag kanske upp bilder på dem sen.
Igår var det först körövning och sen gick vi och åt lunch, Sofia, Erika, Maria, Maria och jag.
sen åkte Erika och jag och shoppade lite. Köpte en jättefin ring som var inspirerad av Jack Sparrows ring.
Sen åkte vi hem till Erika och var hos henne. Idag hade jag tänkt att ta det lugnt i Solen tills det är dags för shopping tur med kära danstjejerna Vivi, Amanda och Martina. Det ska bli väldigt trevligt.
Nu får alla se till att ha en bra dag, så får vi se om jag lägger upp bilderna sen.


Glad Påsk


VÅR


Lov och Sol

Hittills har lovet varit väldigt bra. Solen har skinit och himmelen är blå. I lördags hade jag övning med kören och sen åt jag lunch med kören. Very nice! Efter det så satte sig Mimmi och jag och åt glass vid medborgarplatsen och solade så där lite lagom. Senare på eftermiddagen promenerade och cyklade vi med Sigge. Olyckligtvis ramlade Mimmi precis utanför vårt hus och slog upp knät, stakaren. jag fick agera sjuksköterska och plåstra om med kirurg tejp och kompresser. På söndagen så var det mässa och procession. Om ni var runt medborgarplatsen runt elva i söndags och så katoliker sjunga och vandra med palmkvistar i händerna så var det vi. På eftermiddagen var det mer cyklande med hunden. Ingen ramlade.
Igår morse bad mamma mig gå med Sigge på Hans morgon runda. Det var jätte skönt väder så jag bestämde mig för att jogga med Sigge istället. Superskönt var det även om Sigge inte vill hålla ett jämt tempo.
Tog det lugnt sen. Gick runt lunch ut på en långpromenad med Sigge och hade Elin som sällskap. Väldigt trevligt det också. Senare på eftermiddagen kom Mehvish och vi var ute och solade lite.
Idag ska Mimmi och jag iväg och köpa skor, så får vi se hur det går. Men först ska jag ut med hunden.
Hoppas alla får det trevligt idag och att alla passar på att vara ute i solen.


Vårpremiärer

Jag älskar vår premiärer. Det är något av det bästa som finns. Som första gången man använder tygskor eller ballerina för den våren. Då känns det som man svävar fram. Eller första gången man kan gå med bara kofta och sen första gången man kan gå även utan kofta. Andra vår premiärer är: Första gången man ser en fjäril, när de första vår blommorna blommar upp , första vår joggen med hunden, fösta vårrensningen av ogräs i rabatten eller första gången man kan använda shorts eller piratbyxor. Det finns massor av vår premiärer och det är lika härligt med varje får då känns det mer och mer som vår och man vet att snart är det sommar.Toppen Fredag

Idag var verkligen en toppen fredag. Jag började tio idag och solen sken och fåglarna kvittrade när jag gick till skolan. På rasterna kunde man vara ute utan jacka med bara tröja och tunn skjorta över. Superskönt! Slutade tre och gick först ut med hunden och åkte sen hem till Hanna. Hos henne satt vi ute och åt kaka. Mums!  Sen åkte jag direkt till dansen. Det körde vi järnet i tre timmar. Jättekul! Åkte sen hem och toppade denna underbara dag med att se Johan Glans på parlamentet. Kan en dag sluta bättre. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite.

Grattis Emma

Idag ska jag gratta en annan Harry Potter skådespelare nämligen Emma Watson som spelar Hermione Granger.
Hon fyller nämligen 21år idag. Så stort grattis till henne.
RSS 2.0