Vad blir det för mat? Svar: Sushi


Blåbär

I fredags var vi ute i skogen och plockade en liter blåbär. Med en tredjedel av blåbären bakade vi en god blåbärskaka. Till det åt vi grädde och vaniljsås, det var himmelskt gott. Rästen åt vi till frukost och på våfflor nästa dag. Jag älskar blåbär. Mamma och Tobbe plockade sen ca 7dl blåbär till, så det blev mer blåbär, även lite hallon som de också plockade, till frukost idag och till efterrät med glass och grädde. Nämde jag att jag älskar blåbär.
JORDGUBBAR


Veckans dans citat

"Dancing is like dreaming with your feet." 
                               ~Constanze


Ny design

Som ni ser tog Hanna över min blogg och invaderade den med ankor och blåa myror. Fast hon gjorde ett väldigt bra jobb med designen tycker i alla fall jag. Jag träffade henne igår förästen. Hon har varit i Australien och där köpte hon till mig...ankor. Eller en ank...sak och ett typ ankljusds skappande sak, som när man blåser i den låter som en anka. Hon dränker mig i anksaker och säger att jag måste axeptera min inre anka. Hon säger att jag till och med är gul. Ni ska få se min ankifierade badrum sen. Ha det så bra så länge önskar the Duck!

Agnes blogg har invarderast av stora blåa myrror!

Hej människor (och eventuella apor)!
Jag har snott Agnes blogg för att fixa hennes design, vilket jag nu har gjort. Vad tycks? Om ni inte kan se den så uppdatera sidan :)
Något ni kanske inte vet om Agnes är att hennes högsta dröm är att vara en Anka, det hon dock inte vet är att hon redan är en!


AGNES!

Nu ska jag gå och göra andra mindre vettiga saker, som att chatta med Agnes the duck!

//H

More Dance

Behövde bara länka till den här. Det är så fint! Jag blev tårögd , historien är så fin.♥ Den handlar om när en man kommer hem från kriget i Afghanistan och träffar sin fru för första gången på väldigt länge.
Den dansas av två av mina favoriter i So You Think You Can Dance. ♥

GÖTEBORG

Kom hem från göteborg i onsdags kväll och då hade jag varit borta i en vecka. Vi bilade först till Småland och sov på ett jättefint vandrarhem. Sen bilade vi vidare till Göteborg, där vi bodde hos några munkar vi känner. Vi var på Liseberg och gick på ett bröllop. De lämnade mig på söndagen och jag bodde hos min kompis Johanna (en annan än den på landet), min kompis Maria var också med. Jag stannade hos dem och det visade mig runt i Göteborg. Vi hade verkligen jätteku. På onsdag eftermiddag tog jag tåget hem. Det tog lite mindre än 5timmar, men det var okej. Jag hade tidning, musik och massor av böcker och CHOKLAD.
Här är lite bilder:


Utsikten från vår balkong på vandrarhemmet. På natten dansade älvorna över sjön.


Så här såg jag ut på bröllopet


Johanna och jagJohanna, Maria och jag

Min mat på tåget


Why you gotta be so mean?

Den här låten är så bra och den går i repris i mitt huvud hela tiden. Jag gillar verkligen texten på låten, den förmedlar något bra tycker jag. Videon är också väldigt fin och jag älskar hennes kläder.

Someday, I’ll be living in a big old city,
And all you’re ever gonna be is mean.
Someday, I’ll be big enough so you can’t hit me,
And all you’re ever gonna be is mean.
Why you gotta be so mean?


Why you gotta be so mean?

Den här låten är så bra och den går i repris i mitt huvud hela tiden. Jag gillar verkligen texten på låten, den förmedlar något bra tycker jag. Videon är också väldigt fin och jag älskar hennes kläder.

Someday, I’ll be living in a big old city,
And all you’re ever gonna be is mean.
Someday, I’ll be big enough so you can’t hit me,
And all you’re ever gonna be is mean.
Why you gotta be so mean?


Min sommar hittills

Jag har hitills hunnit gå på två brölopp, haft två konserter och gått på ett läger. Jag har annars badat mycket, varit på vårt landställe, varit med kompisar, varit barnvakt åt mina kusiner, firat midsommar och gjort andra typiska sommargrejer. Här är min sommar hittills i bilder:


Mimmis frukost, för ingen har sagt till henne att man inte ska leka med maten.


Sommarens vackra blomster


MUMS!


Bomben!


Midsommar lunchen.


Jag "råkade" putta i min syster.


Jordgubbar, smultron och glass. Så sommrigt och sjukt gott. Boken är också väldigt sommrig.


Johannas vackra hopp


Superwoman!

De var lite bilder det. Men fortfarande är det mer än halva sommaren kvar.


3 favoriter inom musik just nu

Här är några av mina nya favorit tillskott inom musiken. Fast några är gammla favoriter som blir nya favoriter.
Här är de.

*Först har vi Lena som jag började gilla när hon var med Eurovision song contest. Men lyssnade inte på henne så mycket efter det, men hon var ju med i år också och då började jag lyssna mer igen. Sen fick jag hennes två skivor när jag fyllde år (My Cassette Player och Good News) och har lyssnat sönder dem sen dess. Hon är verkligen bra och hon har en speciellröst och låtarna är sjukt bra, bra texter och bra melodier. 


*Sen har vi Veronica Maggio som är en gammal ny favorit. Jag lyssnade mycket på henne för två år sen, men sen så gick det över. Men så i år när hon släppte en ny skiva (Satan i Gatan) köpte jag den och började genast lyssna sönder den. Jag tog även fram en av hennes gamla skivor (Vinnaren) och började lyssna på den också och nu är jag ett jättestort fan. Hon är verkligen grym och hennes låtar är verkligen sjukt bra. Gillar att det är på svenska.


*Sist men inte minst har vi Jedward. De är så underbara. Såg dem först i Eurovision song contest och har efter de sett alla klipp med dem som fins och lyssnat på alla deras låtar. They are awesome and hilarious. De är så väldigt anorlunda och så lada. Det går inte att inte älska dem.


Rekomenderar att lyssna på alla de här. :)


RSS 2.0