prao

Har haft prao hela förra veckan och ska ha det nu fram tills onsdag. Jag praoar på ett café som heter Limone. De är faktiskt ganska roligt, fast de är ungefär samma rutiner varje dag.
Fast idag ska jag först iväg till sjukhuset för att de ska titta på ifall mitt öra har läkt bra efter operationen.
Ha en bra dag!

Om man ändå kunde flyga

"Flyg vilda fågel
flyg du som kan
hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann
för en tid
för att besinna
besinna vad jag i mitt hjärta vill
men jag har ingen vild fågels vingar
så jag står där jag står, jag står still"

Jag älskar Jordgubbar

Alltså jodgubbar med grädde, kokos och choklad är så sjukt gott. Åt nästan tills jag storknade.

DANS

Nu är det dags att åka iväg på dansuppvisning. Ska bli superkul. Båda att få dansa och få vara med alla underbara dans kompisar. Troligtvis kommer Ada, Erika och Sofia och tittar, ska bli skojigt.
Ska sväva fram och försöka att verkligen leva mig in i det jag dansar och verkligen ha kul.
Säger bara en sak: Let´s Dance.

Maj

Jag älskar månaden Maj, för det är oftast då det är vackrast ute. Maj och Juni är nog mina favoritmånader. För då är ofta himmelen blå, solen skiner, fåglarna kvittrar och det är lagom varmt. jag älskar även vår regn, det är något fridfult med vårregn och jag tycker det lyktar så gott efter vårregn.
Men i alla fall vår trädgård är alltid jättevacker just i Maj, så jag hade tänkt lägga upp lite bilder på detSigge är ståtligt vår fin.

Det finns saker som är mindre bra med maj också, som att det alltid är stressigt och mycket prov. Dansuppvisning och Konsert är i Maj och det är ju så klart jätteroligt. Så man får tänka positivt.

In School

I morse hade jag sovmorgon och passade på att jogga med hunden. Det var väldigt skönt och det var fint väder.
Just nu har vi datorerna i No:n och jag kände för att göra ett litet inlägg. Jag är så glad att det är varmare och solen skiner. Ska träna nästan 4 1/2 timme dans idag, det kommer bli väldigt kul, men jag får nog räkna med att ha träningsvärk på lördag. Fast nu måste jag nog återgå till att skriva min uppsats om Mycobacterium leprae, spetälska bakterien. Skriver nog mer när jag kommer hem.


Sakura

Jag älskar körsbärsblommor. Det måste vara det vackraste som finns. Jag tog många bilder av körsbärsblommor i Kungsträdgården i lördags och hade tänkt visa dem.Det är så vackert och fint. Sakura betyder förövrigt Körsbärsblomma på japanska.
När vi var där så var det som Japandag och vi såg bl.a. olika kampsporter, Kimono show och Folk som sjöng på japanska. Det var några barn från japanska skolan som sjöng och sen stod de och samlade in pengar till japan och ropade "Hjälp Japan". Fast det tog oss en kvart att förstå att det var de ropade, för det lätt mer som "Shoppa loppan" eller "Äta loppan".
I alla fall jag skulle vilja bo i körsbärsdalen. Tänk vad underbart.


RSS 2.0