En ta det lugnt dag med våfflor och Tru Calling

Jag har varit trött hela dagen och det är jag fortfarande. Somnade ca halv två, för när vi hade sett klart filmen vid ca klockan tolv så skulle jag gå och lägga mig, men eftersom jag inte alls var trött så stressade jag inte. Jag läste även innan jag somnade så därför somnade jag ca halv två.
Har föresten börjat läsa två nya böcker, de heter Skuggan över stenbänken av Maria Gripe (en av mina favorit författare) och Vampyrens märke av av P.C Cast och Kristin Cast, som jag vann i en tävling.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har sett fyra avsnitt av Tru Calling (En av mina favorit serier som jag ville se om), då inklusive piloten som jag har sett minst fyra gånger + en gång med kommentarer till. Jag såg ett av mina favorit avsnitt också, fast det är även ett av de mest sorgliga avsnitten så jag satt och storbölade jättemycket.
Sen kom Mimmi och ville se Roswell, så vi såg  avsnitt av Roswell också.
Vi fick även våfflor till lunch. Jag tycker våfflor är underskattade. Jag menar vofflor är ju super gott och äts aldeles för sällan. Fast det är ju inte så nyttigt. Specielt inte om man äter det med sylt/bär och grädde/glass som jag tycker det är gott.
Fast nu måste jag ge hunden mat.
/Aggi♥♥

Tjejkväll med syrran

Mimmi och jag har tjejkväll, eftersom mina föräldrar är på fest och mina bröder är hos några släktingar och de ska sova över där. Men eftersom mamma och pappa får vara på fest och brorsorna säkert får något gott, så fick vi baka. Så först bakade vi snoddas (chokladkaka med choklad glasyr)och till middag åt vi pizza. Super gott. Sen satte vi oss för att titta på melodifestivalen och äta snoddas. Men eftersom det är slut nu så tittar vi på filmen Bring it on och fortsätter äta snoddas. Mums!
Bring it on är en film som vi egentligen har sett för många gånger, men de flesta filmer som vi tycker är bra har vi sett för många gånger. Och den här såg vi senast för tre månader sen, så det fick bli den i alla fall.
För två av mina favorit skådespelare är med, nämligen Eliza Dushku (som Bl.a. spela Tru i Tru Calling) och Kirsten Dunst (som Bl.a. spelar Amy i Unga kvinnor och M.JSpiderman filmerna)
Men nuu måste jag fortsätta titta.
(Lägger upp bilder imorgon)
Agnes+Maria= Sisters forever
/Aggi♥♥

Cupcakes

(Även om det är fasta tänkte jag lägga upp receptet på cupcakes och visa lite bilder på cupcakes som jag har gjort förut.)

Cupcakes/Muffins med glasyr ca 20st
Du behöver till muffinsen:
125g smör
2dl socker
2 ägg
1tsk vaniljsocker
4½ dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1½ dl mjölk

Rör ihop smöret och sockret pösigt. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Blanda vaniljsocker, mjöl och bakpulver. Rör ner det i äggsmeten omväxlande med mjölken. Häll sedan smeten i formar.
Grädda mitt i ugnen i 15-20min
Medans muffinsen är i ugn, gör då glasyren.

Cupcakes glasyr:
30 g mjukt smör
2 ½ dl florsocker
½ tsk vaniljsocker
½ msk färskpressad citron, saften
50 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamell färg

1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
2. Vispa i Philadelphiaosten.
3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
4. Bred den på muffinsen och garnera med strössel, hjärtan eller blommor

Klart!




/Aggi♥♥

Läsplatta

Jag är så ledsen att jag inte har bloggat så mycket på sista tiden. Ska försöka ändra på det och börja blogga mer igen.

I början på veckan läste jag ut en bok på läsplattan, En ö i Havet av Annika Thor. Det är en helt annan upplevelse att läsa på läsplattan. Man blädrar inte blad, utan man trycker på en knapp så kommer nästa blad upp. Man kan förstora och förminska texten, vilket är ganska skönt om man inte vill anstränga ögonen så mycket. En ska som är lite mindre bra är att det blir en liten reflektion om solen lysser på den, fast bladen i en bok blir ju ljusa om man siter i solen också. I början var jag lite skeptisk till att läs på läsplattan. Det kändes konstigt att inte blädra och så, men efter ett tag när man hade kommit in i det var det inte alls konstigt.
Jag tycker man ska prova att läsa på läsplatta om man vill och kan. För även om man är skeptisk mott läsplattor så kanske man blir posetivt överaskad i alla fall.

Fast jag kommer aldrig sluta läsa vanliga pappers böcker. Det är det jag är ju det jag är van vid. Jag tycker om att blädra och känna lukten av papperssidorna. Men jag kommer nog läsa både böcker och läsa på läsplattan.

/Aggi

En liten enkät

Som läsare är jag: Snabbläsande, lätt för att bli uppsluken av en bok och alltid på jakt efter nya böcker att läsa.

Som bloggare är jag: Rolig (tycker iallafall jag)och för de mesta aktiv bloggare.

Senast lästa bok: Senaste bok som jag läste ut var  Oönskad av Gemma Malley.


Jag läser helst inte (genre/författare):
Jag är inte så förtjust i vardagsböcker. Jag tycke nämligen att det är ganska tråkigt att läsa om andras vardags problem.
Jag läser även helst inte så mycket skräck, för jag är lite feg av mig när det gäller skräck böcker och filmer, men det är bara för att jag alltid ställer mig in hur karaktärerna känner och då kan jag lätt bli ganska rädd.
Gillar inte heller rymdäventyrsböcker och sånt.

Vid hyllan för fackböcker letar jag: Historieböcker och böcker om det som hände för i tiden.
Jag tycker även det är väldigt intressant att läsa om olika religioner (inta bara min egen) och att läsa om kulturens historia (T.ex. om musik, dans, konst och teater).
Sen leter jag även efter fakta om karaktärer och författare till bra böcker som T.ex. Harry Potter (Harry Potter nörd som jag är).

 
När jag går på antikvariat letar jag alltid: Jag brukar inte gå på antikvariat. Fast jag gillar att läsa gamla böcker.


Förutom svenska läser jag gärna:
Jag läser, förutom på svenska även på engelska ibland.


Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Jag vill läsa sista boken i Hungespelen, men den kommer inte ut fören i höst. Annars vill jag läsa Tales of Beedle the Bard av J.K.Rowling och Skuggserien av Maria Gripe.


Högst upp på min bok önskelista just nu står: Mästerdetektiven Conan 5 och Näckrosdammen av Annika Thor.


Senast köpta bok/böcker:
Det var nog Mästerdetektiv Conan 1-4 och Sista Harry Potter (som jag hade läst, fast då lånat av en kompis och jag ville ha alla böckerna för jag tycker om att läsa om bra böcker.)

Favoritdeckarförfattare: Det är nog Olov Svedelid (som Bl.a. har skrivit Betongrosorna), Laura Trenter (som Bl.a. har skrivit Testamentet) och Åke Holmberg (som Bl.a. har skrivit Ture Sventon). Jag läser inte så mycket deckarböcker längre. Läste mer deckare böcker när jag var lite yngre. Då läste jag mycket Lasse och Maja och David och Larissa böcker av Martin Widmark.

Jag läser allt av:
Jag tror inte jag har läst allt av någon författare eller speciell genre. Fast jag har läst många böcker av J.K.Rowling, C.S.Lewis och Astrid Lindgren, fast på långa vägar inte allt. 
Jag läser de flesta fantasy böcker.


/Aggi♥♥

Hemmma=Olympen från och till

Igår när jag satt och ritade grekiska gudar(har gjort 7 nu, yey) och mamma hade retat mig så händå något jätteroligt.
Titta på min mammas blogg så får ni se.
Det är jag som är divan och mimmi är humlan. (Jag vet lite roligt smeknamn för jag är inte särskilt divig......bara ibland, hehe)

/Aggi♥♥

Läsplatta,sjuk och............. Scrubs

Skulle vara på prao idag, men jag är fortfarande sjuk och sitter hemma och hostar. Fast även om jag varit frisk vet jag inte om jag skulle kunnat till det ställe jag ska prao på, på grund av snön. Fast jag hoppas jag är frisk imorgon och att jag kan praoa då.

Just det, berättade jag att vi har fått en letto/läsplatta? Tydligen inte. Det har vi. Mamma och pappa för beställde än för några veckor sedan och vi fick hem den förra veckan. För er som inte vett vad en läsplatta är så är det en elektronisk platta där man kan ha flera tusen böcker på + musik. Den är faktiskt riktigt bra. Den lyser inte heller, vilket gör den riktigt behaglig att läsa på. Plus att man kan lyssna på musik med den.
Jag började läsa boken En ö i havet (en av de böckerna som man fick med när man köpte den) och läste typ tio kapitel i sträck. Så den är bra alltså.


        
(Tryck på bilderna så blir de större)


Mamma kunde även inte komma till jobbet (Hallå sl det snöar faktiskt i Sverige), så hon stannade hemma med mig och jobbade hemifrån. Vi satt och tittade på Scrubs och åt framför TV, vilket vi aldrig gör hemma om inte någon är sjuk. Vi såg Bl.a. Scrubs musikal avsnitt. De avsnittet är mitt favorit avsnitt.
Det är nämligen så att en tjej har slagit i huvudet så att det låter som om alla sjunger. Det avsnitt är bara så super bra.

Här är två av låtarna från avsnittet.






Det är sååååååååååå bra.

Nu måste jag gå och göra läxor. Vi håller på att läsa om grekiska mytologin och vi ska rita 14 av de grekiska gudarna.
Jag har bara ritat 5. Men först ska jag titta på gost wisper som börjar om 5min.....nej vänta nu det börjar nu.
Måste gå

/Aggi♥♥

Bokrecension:Oönskad

Titel: Oönskad
Original titel: The Declaration
Författare:
Gemma Malley
Sidor: 280



Jag heter Anna jag borde inte finnas. Men det gör jag.


Det är år 2140 och man har uppfunnit ett läkemedel som gör att man kan leva för alltid. Men om man vill ta läkemedlet måste man skriva på en förkunnelse om att aldrig skaffa barn.
Bryter man mot förkunnelse och skaffar barn ändå så tas barnet ifrån föräldrarna.
Barnen blir oönskade. De uppfostras till ett liv som slav. Slav till de önskade. Slav till de som har rätt att leva.

Anna är ett sådant barn, hon övertygad om att hon inte är värt något. Att hon inte är älskad.
Men så träffar hon Peter som talar om att hon har rätt att leva och att någon vill ha henne, att hon har föreldrar som älskar henne.
Men Anna vet inte vad hon ska tro. Allt Peter berättar är helt tvärtimot det hon har lärt sig.
Ska hon våga följa med Peter?


Boken är superbra, men jättehemsk. En av de mest hemska sakerna är att Anna verkligen tror att hon inte är värd något.
Boken blir bara bättre och bättre och är så himla spännande.
Det slutar sorgligt och hemskt, fast jag tycker ändå väldigt mycket om slutet.
Boken är romantisk.
Det är en av de bästa framtidsböckerna jag har läst(efter Hungerspelen och Fatta eld).

Betyg: 8 av 10

/Aggi♥♥

sjuk och så är det fasta

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på ett tag. Den ena dagen funkar inte datorn, den andra så måste jag välja mellan att blogga eller plugga till ett prov och jag valde att plugga. Sen har jag varit/är jag sjuk. Har hemsk hosta och ont i halsen. Driker te konstant.
Så vad ska man göra?!

Eftersom jag är Katolik så är det även Fasta. Vilket innebär: Inget Godis, inga kakor, inget snacks, inget kött på fredagarna och inga amerikanskapannkakor till brunch på lördagarna. =(
Fast det är bara fasta en månad om året så det är bara lite jobbigt.Man har ju fastan för att Jesus var i öknen 40dagar och då åt han inget. Så man ska inte klaga.

Igår så skulle mamma och pappa ut och äta middag, för det var typ 17år sedan de träffades för första gången.
Så jag gjorde hemmagjord pizza (i mitt spröda tillstånd), som syskonen och jag kunde äta. För pizza fick vi äta fast det var fasta. Jag och mimmi skulle även se melodifastivalen klockan åtta medan brorsorna sprang runt i hela huset och lekte typ kull. Jag kunde inte ropa och säga till dem ( eftersom jag inte kunde prata mer än en viskning), så jag fick skrika genom Mimmi, eller iallafall säga till henne vad hon skulle skrika till dem.
Jag gillar inte att inte kunna prata, det är jättejobbigt. Jag hostar även och kan inte andas normalt.


Jag är sjukt sugen på cupcakes, men inga cupcakes på fatstan.
Buäää =(
Men jag tror/hoppas jag överlever.

/Aggi


En tävling hos Foki

Foki har en tävling med phoenixtshirt.com och man kan vinna jättesnygga och söta t-shirts.

Här är tre av de som var finast (enligt mig):



Jag tycker den är jättefin, faktiskt. Söta elefanter och en fin natthimmel.
Lite barnsligt kanske, men jag tycker om den.
http://phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1631/balloon-ride-babar





Supersöta Mickey Mouse/Micke mus.
Jag gillar att tröjan är svart-vit.
http://phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1891/black-and-white-mickey-mouse-t-shirt



Och en fin och söt Hallo Kitty tröja.
http://phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1845/athletic-gray-hello-kitty-t-shirt

Nu ska jag hålla tummarna att jag vinner.
=)

/Aggi♥♥




Stressigt från morgon till kväll


Så här var jag idag.
STRESSAD!

Har ni varit med om en dag där man känner sig stressade hela tiden, och då blir arga på alla runt omkring dig fast de inte har gjort något?
Så var det för mig idag. Jag var jättestressad hela dagen. Vanligtvis så brukar jag åka till kyrkan på söndagar och sen åka hem och ta det bara lugnt, men inte den här söndagen.

Jag behövde åka med buss och tåg för att komma till kyrkan, för jag åkte senare än resten av familjen (förutom mamma som var sjuk och stannade hemma). Tåget var jättefult och jag behövde stå upp och trängas med massor av andra människor. Det var även mycket snö, så tåget stod stil ganska länge.
Hallå, vi bor i Sverige, klart att det snöar. Ett tips: ploga tågspåren.
Förlåt, jag ska försöka att sluta vara stressad.
Fast det är svårt att inte vara det för jag vett att jag har två prov den här veckan + massor av förhör och läxor.
Nåja!

Efter mässan tog det ganska lång tid innan vi kom hem och då han jag bara kasta i mig en snabb lunch, innan jag skulle iväg och sjunga med kören. Jag var så stressad att jag blev förbannad på mamma, fast hon egentligen inte hade gjort något, mer än att skratta lite åt mig. Okej, jag såg nog ganska rolig ut när jag sprang omkring och försökte hitta alla saker och äta min lunch, samtidigt, men jag tycker faktiskt inte man ska skratta åt en som är riktigt stressad. För jag lovar att de gör de tillbaka mot dig när du är stressad.

Men var var jag?...... Just det sjunga med kören.
Familjen skulle kommit och tittat, men de kunde inte, så det var inte så kul, eftersom allas släktingar och vänner kom.

Jag behövde även vänta på min buss, som var sen, i iskallt väder.
Men jag hade min bok, fast det gick inte så bra att bläddra med tumvantar på. Men, men.
När jag kom hem försökte jag att ta det lite lugnt.
Men när vi skulle äta kom jag på att det var Project Runway på TV. Så mamma och sprang för att titta, men när det var reklampaus så sprang vi till matbordet för att äta, men innan vi ätit klart var det tillbaka till Project Runway igen. Sen blev det reklampaus, igen, och då sprang vi tillbakaför att äta, IGEN.
Och så höll vi på undernder hela middagen.
Sen satt vi och skrattade åt blåsningarna på Blåsningen och efter det såg Mimmi och jag ett avsnitt av Roswell.

Fast nu är det dags att gå och lägga mig, eller gå och lägga mig och läsa iallafall.
Har börjat läsa en ny bok som heter Systrar i Jeans.
God natt/God lässtund!

/Aggi♥♥


Min Lördags kväll

I eftermiddags såg Mimmi och jag filmen Freaky friday, med Lindsay Lohan och Jamie Lee Curtis i huvudrollerna.
Efter det så backade jag hjärtformade choklad muffins, det är ju alla hjärtans dag imorgon.
Sen tittade jag på Tillbaka till Vintergatan (en tv serie) med mina småsyskon (jag tycker den var bättre när jag var liten).
Senare var det ju Melodifestivalen, men jag han inte titta så mycket, eftersom vi skulle äta men jag han se två hela framträdanden och snabbreprisen och jag tyckte några av låtar var helt okej.
Vi fick även väldigtgod efterrätt. Frysta jordgubbar och hallon som vi hade haft i ugnen med riven vit choklad på.
Sen åt vi det med vaniljglass och chokladsås. Supergott!

Efter middag skulle Mimmi och jag se en film på tv som heter En ung Jane Austen (Becoming Jane på engelska), med en av mina favorit skådespelare, Anne Hathaway, som huvudrollen.
Filmen var bra, men den slutade inte som Mimmi och jag ville.
Den slutade sorgligt och det var väldigt hemskt. Fast de hade väldigt vackra klädningar i filmen tyckte vi och så tyckte jag att de pratade fint (med brittisk accent).
Mitt i filmen, när det var som mest spännande, så behövde jag gå ut med Sigge, fast jag missade inte så mycket.


Freaky friday


                                                     
En ung Jane Austen (På Svenska)     Becoming Jane (På Engelska)

Fast nu borde jag nog sova det är riktigt sent.
God natt!

/Aggi♥♥


Johan Glans är bäst

Här är ett klipp med några av de roligaste stunderna med Johan Glans i Parlamentet.



Gå fram till 2:41 och lyssna till 3:36. Där är det roligast.
Fast det är Johan Glans vi pratar om och han är ju rolig (nästan) hela tiden.
Nu måste jag sova. Jag är jättetrött eftersom jag dansade i eftermiddags.
God natt.

/Aggi♥♥

Dagens bild


Längtar till våren......

/Aggi♥♥


Bokrecension: Tusen gånger starkare

Titel: Tusen gånger starkare
Original titel: Tusen gånger starkare
Författare: Christina Herrström

Jag räcker upp handen och hoppas att jag ska få ordet. Fast jag vett att även om jag får ordet så kommer jag inte bara mumla svaret och få hörra "Prata högre" och tillslut ger jag upp och sätter mig tyst ner och lyssnar medan en kille får svara, svara det svaret som du ändå kan bättre än han.
Jag vill så gärna prata. Vill så gärna berätta vad jag vett, att jag vet svaret. Men jag kan inte och har Aldrig kunnat.

Så har det alltid varit. Killar har alltid fått ta mer plats än tjejerna, fått prata mer, fått beröm.
Tjejerna behöver också beröm, också få veta att det gör något rätt.
Tjejerna i klassen har alltid fått stå i skuggan av killarna.
Sen kommer Saga till klassen och allt förändras.
Saga är så mycket starkare. Hon är tusen gånger starkare.


Betyg: 7.5/10

 


My Day

Det var friluftsdag i skolan. Vilket betyder att alla elever (idag var det bara högstadiet) ska vara ute hela dagen.
Vi åkte skridskor, fikade, åt korv och frös.
Men det som var bra med att vi hade friluftsdag var att vi slutade vid tolv (vi brukar sluta halv fyra).
Så jag kom hem jättetidigt. Såg tre avsnitt av That´s 70 show och var sen ute med Sigge i skogen i tre kvart.
Det var jättevackert och jag hörde fåglarna kvittra så fint. De lät som om de pratade med varandra.
När jag kom hem tog jag ett riktigt varmt och skönt bad och läste.
Sen har jag städat och diskat också. Det måste faktiskt också göras.
Så nu sitter jag och dricker varmt te och bloggar. Skönt!
Snart måste jag sätta mig och gör läxor fast inte riktigt än.
Sitter och lyssnar på två låter om och, om och ,om igen.
Fast nu ropar pappa och säger att det är mat.


Cher - Walking In Memphis



Cher - Belive


/Aggi♥♥


Längtar efter sommar, men lever i en kall vinter

Jag tittade på bilder från sommaren och min födelsedag och fick akut längtan efter sommaren.
Längtan efter den varma solen, de blommande syrenerna på tomten, vårt kära sommarställe, det blommande päronträdet, jordgubbar doppade i choklad, smultron och mjölk, att få bada i en sjö eller i havet, att få ha på sig sommarkläder, att få ligga på en filt i skuggan av syrenbuskarna och läsa en bra bok med ett svalt glas saft brevid mig, det är livet det............................men nu måste jag sluta tänka på sommaren det blir inte sommar snabbare för det. Fast det är svårt att inte tänka på sommaren, speciellt när Tobbe och Jolle just nu spelar Markoolios låtar Ingen sommar utan reggae och Sommar och sol så att det hörs i hela huset.
Ja,ja. Man får vara glad för det väder som är nu.
Det är riktigt vackert ute nu, med snö som glittra av månskenet, en vacker blå natthimmel fult med gnistrande stjärnor. Så jag ska försöka att inte klaga.....inte så mycket i alla fall.

Fast vädret kunde ha varit mycket värre. Det kunde ha varit halv kalla, halv varma, blöta, regniga, mörka, tråk November. Så jag SKA inte klaga.
Jag ska inte heller klaga över att jag nu måste ut på en uppfriskande promenad med Sigge i den vackra kalla vinter kvällen.

Men jag borde åtminstone få lägga upp en bild eller två på sommaren.






Två bilder på mina kära syrenbuskar.
(tryck på bilderna så blir de större)


Nu måste jag bane mig sluta titta på sommar bilder.
Jag är inte alls emot vinter. Jag älskar den kalla svenska vintern också, fast jag är så förbannat trött på all snö.
Fast vädret kunde ha varit mycket värre. Det kunde ha varit halv kalla, halv varma, blöta, regniga, mörka, tråk November. Så jag SKA inte klaga. Jag ska inte heller klaga över att jag nu måste ut på en uppfriskande promenad med Sigge i den vackra kalla vinter kvällen.

/Aggi♥♥

Snygga kläder för en kall vinter månad



/Aggi♥♥


Sigge och Melodifestivalen

Igår var det den första deltävlingen av melodifestivalen 2010 (det känns förtfarande konstigt att skriva 2010).
Jag tyckte två låter var riktigt bra och tre låtar var helt okej.
Pain of Salvation med "Road Salt" och Linda Pritchard  med "You´re Making Me Hot Hot Hot" var båda riktigt bra, men den ena gick till andra chansenoch den andra åkte.
Så klart pratat om melodifestivalen.

Idag för ett år sen kom Sigge till oss, alltså den 7/2-2009.
Han var väldigt lite då.
Här är två bilder.





Nu måste jag sova.

/Aggi♥♥


Some new clothes

Jag har fått ganska mycket nya kläder på senast tiden som jag hade tänkt visa.



Tröja från Gina Tricot




Blus från Wera


Klädning från Gina Tricot


Klädning från ?


Jeanslegins från Kappahl och tröja från ?


Kofta från ?


Kofta från Gina Tricot


Benvärmare, riktigt bra när det är kalt.

Ha en fortsatt bra lördag.

/Aggi♥♥


Dagens bilder

Det här är bilder som beskriver vad jag gjort idag.









  • Varit sjuk
  • Läst
  • Tittat på Tv och
  • Sovit

/Aggi♥♥


Sjuklingen och hunden

Mimmi fick gästblogga igår för jag orkade inte. Jag är fortfarande sjuk. Gick upp och åt frukost och sen sov jag till ca kvart över ett. Och vem skulle ut med Sigge klockan ett? Jo, jag. Så jag tyckte lite synd om honom. Han tycker det är jätteroligt när någon är hemma med honom, men så märker han att jag inte orkar att leka med honom och då lägger han sig på sin filt och tittar på mig med sina ledsna hundögon. Man får ont i hjärtat av att se honom så, men vad kan jag göra mer än att ge honom godis och hoppas att någon av mina hundra syskon kommer hem och kan leka med honom. Men, men.
Jag var iallafall ute med honom i tjugo minuter, fast de var snö/hagel väder, vilket jag är stolt över.
Annars har jag bara suttit och tittat på åttonde säsongen av That´s 70 show och ett avsnitt av Gost Wisper, läst lite och tog nyss ett varmt och skönt bad. Det är nog en av de bästa medicinerna om man är sjuk, tycker jag.
Nu måste jag gå och lägga mig.

God natt.

/Aggi♥♥


Arga bebisen


Superroligt klipp på en bebis.
Jag skrattar nästan ihjäl mig varje gång jag ser det här klippet.

/Aggi♥♥

Mimmi (my sister) gästbloggar

Min syster är sjuk och orkar inte blogg, så jag gästbloggar.
Jag hade tänkt visa upp några bilder på fina cupcakes och tårtor.


Fin eller hur?


En blå är ochså lika fin.



Jag undrar hur dom kunnat göra den här.


Snygg eller hur?
http://www.kimmyskakes.com/id30.html

Så då var det klart med dom bilderna nu kommer något annat.
Tycker ni om pandor? Det gör jag och Agnes iallafall. Jaja nu kommer några bilder på pandor.

Fin eller hur!!!!!



Åååååååååå va fina dom är och söta..


Va guligt en mamma med sitt barn.Söt


Det här en nyfödd panda unge söt. Den verkar trött eller så kan sden inte öppna ögonen än.


Hihi va roligt den vill inte visa sig.


Den här pandan vill vist ha lite bamby.
Hungrig får ju alla va.

Gäsp aaaa jag måste sova nu jag är den enda i huset som är vaken för jag ville göra klart det här.
Klockan är Tjugo över nio. Jaja ses<33


Soluppgång



En vacker soluppgång en kall vinter morgon.

/Aggi♥♥

En bra låt med en riktigt cool musikvideo

Det här är en cool, kreativ, vacker, lite skrämande, super bra musikvidio till Paramors låt Brick by boring brick, som förövrigt är väldigt bra.



Om ni har tid så titta på hela videon och titta gärna på texten.

Brick By Boring Brick
She lives in a fairy tale
Somewhere too far for us to find
Forgotten the taste and smell
Of the world that she's left behind
It's all about the exposure the lens I told her
The angles were all wrong now
She's ripping wings off of butterflies
keep your feet on the ground
when your head's in the clouds

Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle; bury the castle

Ba da ba ba da ba ba ha

So one day he found her crying
Coiled up on the dirty ground
Her prince finally came to save her
And the rest you can figure out
But it was a trick
And the clock struck 12
Well make sure to build your house brick by boring brick
or the wolves gonna blow it down
keep your feet on the ground
when your head's in the clouds

Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Well you built up a world of magic
Because your real life is tragic
Yeah you built up a world of magic

If it's not real
You can't hold it in your hand
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
But if it's true
You can see it with your eyes
Or even in the dark
And that's where I want to be, yeah

Go get your shovel
We'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle

Guys x2:
ba da ba ba da da ba da......

Hayley x2:
ba da ba ba da ba ba da.....

/Aggi♥♥

RSS 2.0