Cupcakes och Pannkakstårta

Jag letade bland mina bilder och hittade bilder på cupcakes och en pannkakstårta, som jag gjorde förra året till Tobbes födelsedag, som jag aldrig la upp. De var så fina att jag ville visa dem, så här är de.









Nu blev jag riktigt sugen på muffins och tårta. Tur att jag har bakat en kaka som vi kan äta till efterrätt idag. Hoppas ni har lika tur. 


En scen ur Tio orsaker att hata dig

Jag ville bara det här klippet. Jag såg ju på Tio orsaker att hata dig i lördags och jag tycker det här är en av de bästa scenerna i filmen...Eller det är nog den bästa scenen i filmen. Jag tycker filmen är väldigt bra och rekommenderar den. Plus att jag är väldigt svag för Heath Ledger. Jag tycker han var en fantastisk skådespelare och han sjöng väldigt bra. Jag blir förövrigt lite knäsvag när jag ser honom, speciellt när han ler. Han har ett så fint leende.
Men, men kolla på klippet jag tycker det är väldigt fint och roligt.


En sjuklings helg

Ja, här sitter man nu upp till huvudet dränkt av näsdukar, med en rinnande näsa  och värkande hals. Jag började bli förkyld redan i torsdags, men då struntade jag i det. I fredags rann näsan hela tiden och det kändes som jag hade svalt taggtråd som fastnat i halsen. Fast jag gick ändå på dansen. Jag hade tänkt ta det lugnt, men så blev det inte. Jag dansade för glatta livet och det var inte fören efter som jag kände att jag var så trött att jag helst skulle vilja falla ihop till en liten pöl. När jag kom hem så satt familjen och kollade på Alice i Underlandet, som förövrigt JAG hade fått i julklapp och som jag inte hade hunnit se än (fast jag såg den på bio). Jag blev irriterad på att de hade börjat utan mig och att de hade pucko dubbningen. Det var bara bror yngst som ville ha det dubbat, men det blev ändå det så att vi såg filmen med dubbning. Jag blir galen på dubbningar.
Det är en så bra film, med superbra skådespelar, så måste vi höra dessa vanliga dubbningsröster istället.
Fast jag var egentligen för trött för att orka bry mig.
I lördags var jag helt orkeslös, näsan rann och jag lät som en hes kråka. Så kören var ju inte direkt ett alternativ för aktiviteter. Så jag fick stanna hemma.
Sov, drack te, läste Allt för min Syster, såg på Tio orsaker att hata dig, Big Bang Theory och Melodifestivalen var nog det jag lyckades att göra igår. Fats jag gick faktiskt till och med ut med hunden.
Det var inte så mycket fart på mig idag heller. Ingen kyrka för mig och syster, men resten åkte. Sova, lästa, dricka te, se på Bring it on och baka en kaka är det jag gjort idag. Lite piggare än igår och nu på kvällskvisten är jag faktiskt hyfsat okej.
I helgen har jag nog druckit 15 koppar te, druckit 50 glas vatten och använt 1000 näsdukar minst (bokstavligen).
Jag hoppas jag är hyfsat frisk imorgon och hela lovet, även om jag hellre är sjuk på lovet än annars, för då missar man inget.
Det var min sjukhelg, så jag hoppas att båda ni och jag får en trevlig vecka i alla fall.


Lov


Grattis James och Oliver

Idag fyller James och Oliver Phelps 25år. De spelar Fred och George i Harry Potter filmerna, om ni hade missat det.


Lördag?


Jag vaknade av mitt alarm kvart över sju, stängde av det och somnade om. Vaknade och hörde folk prata. Jag tänkte: "Ja, det är lördag. Men hur ska jag kunna sjunga på kören med den här rösten? Jag är ju super hes. Och vem går vidare till finalen i Melodifestivalen ikväll? Föresten vad är klockan? När ska jag gå upp?" Jag trodde verkligen att det var lördag. Jag var och är helt förvirrad. I alla fall. Mimmi kom in och frågade om jag skulle gå upp. Jag frågade vad klockan var. - Fem över åtta, svarade hon då. Då kan jag ligga kvar och vila ett tag till, tänkte jag. Sen tittade jag på mobilen och förstod att det var fredag. Jag flög ur sängen och sprang ut ur mitt rum, där mamma just skulle till jobbet. - Är det fredag idag? , frågade jag förvirrat och med hes röst. Jag trodde verkligen det var lördag. Mamma tittade på mig med bekymrad min. - Varför skulle det inte vara fredag. Jag sprang upp till Mimmi. - Varför sa du inte att det var fredag på en gång, frågar jag rätt stressat. - Det trodde jag du visste, svarade hon som om jag vore knäpp. Jag är veklingen förvirrad förstod jag då. Det var bara att skynda och äta och göra sig i ordning. Men som tur var börjar jag vid tio.

I´m falling to pieces

En En jättefin sång som alltid får mig att vilja dansa. Eller Sjunga. Jag vet inte varför, men det gör att man vill utrycka känslor. Låten är Breakeven av The Script

Grattis Bonnie!

Grattis Bonnie Wright som fyller 20år idag! För er som inte vet vem hon är spelar hon Ginny Weasly i Harry Potter.

Bonnie


Ginny

Kalt, Snö, Sol

Jag gillar snö, det gör jag jag bor ju ändå i Sverige då måste man gilla snö, men i lagom mängd.  Jag Att ha snö från Oktober till Mars är inte det roligaste, speciellt inte när man måste gå till skolan varje dag + gå ut med hunden.
Fast jag är ändå glad att det är minusgrader, för jag hatar snöslask. Jag föredrar -10, sol och diamantgnistrande snö. Det är något av det vackraste jag vet, då blir man glad. Men om det är nollgradigt, grådisigt och snöslaskigt då vill jag bara ligga kvar i sängen hela dagen, tills solen kommer fram. Så länge det är ljust är jag pigg och glad.
De dagar när solen skiner in i mitt fönster på morgonen, de dagarna gåt jag upp ur sängen helt frivilligt (för det mesta).
Idag slutade jag tidigt och hade mest roliga lektioner. Jag gillar onsdagar, för då har halva skolveckan gått. Nu är det bara friluftsdag imorgon och sen fredag. På fredag har jag förstås två prov, men det är okej.
Nu ska jag bara ta det lugnt i eftermiddag för kören blev tyvärr inställd. Fast en hel del pluggande blir det nog också.
Ha en bra eftermiddag ni också!


Live,Sing,Love,Dance


Love Songs

>

>


Glad alla Hjärtans dag!




My weekend

Hade en trevlig helg. En solig vacker vinterhelg.
fredagskvällvar det dans. Otroligt roligt som vanligt. Mycket styrka, mycket dans, även mycket bakåtkullerbyttor på höger axel. Har ett stort blåmärke. Aj!
På lördagen var jag med Elin. Vi såg på film och var i Skärholmen. Trevligt, trevligt. Vi åt förövrigt hemlagad Sushi hos henne till middag, supergott. 
Jag köpte lite saker i Skärholmen Bl.a. en sådan här tröja från H&M, fast mörk blå. 
När jag varit hos Elin till nio, så gick jag till våra grannar där familjen var. Där satt vi och fikade och spelade sällskapsspel ganska länge. Vi spelade barn- och vuxenlag. Vi vann!
I söndags var det sjunga i mässan med mina kära kör-kompisar. På eftermiddagen var det plugga, och läsa ut en bok i svenskan, som gällde.
Det var min helg!

Cupkakes


Helgens köp




* Tre par jeans - Två svarta, ett par blå
* En tröja - Till att dansa och träna i
* Ett par solglasögon
* Ett armband
* Sju ringar

Köpte lite smått och gått i helgen och då menar jag inte godis. Köpte jeans för att jag behövda nya, men kände mig lite ruinerad efteråt, fast ett par var på rea. Fast jag klarar mig nog.

I ♥ Sushi


Lördag

Har tränningsverk, som vanligt på lördagar, efter gårdagens 3timmars långa danspass. Superkul som vanligt.
Jag körde järnet på styrkan och på dansen. Jag har dansat runt idag och läntar tills på måndag då nästa danstränning är. Idag var det konfirmation vid tio, så det var bara att gå upp vid åtta. Var rätt trött eftersom jag inte kom hem från dansen vid nio. Åkte hem efter konfirmationen och laggade lunch åt syskonen. Har nu bakat snoddas med Maria och ska snart se den bästa musikalen nånsin. Har sett den minst hundra gånger. Det är en av mina apsolut favoritfilmer. Sound of Musis. Älskar den filmen.
Sen ikväll blir det troligtvis melodifestivalen. Ska bli skojigt.
Hoppas ni också får en trevlig kväll.


Kärleken är starkare än döden


Agnes 7år


Tänkte att ni ville se en bild av mig när jag var yngre. Då man var liten, söt, blond och hade glugg. 

RSS 2.0